Jaarlijkse Pompoenregatta zondag 25/10/2015
Publicatie datum 17.10.2015
agenda_item_image

Zondag 25 oktober is de Ark van Noë wederom gastheer van de jaarlijkse Pompoenregatta. Ook voor deze 8e editie worden weer ploegen aan de start verwacht vanuit de verschillende windstreken.

Is het een sport of is het een spel? Plezier is het in elk geval! Op de oude zwemvijver van de Ark van Noë zullen een aantal uitgeholde pompoenen klaar liggen. Hier zorgt het Kastelse pompoengenootschap voor. Ploegen nemen het tegen elkaar op in een estafettewedstrijd over een kleine afstand van ongeveer 100 meter. Durf je een deelname dit jaar niet aan? Kom dan toch een kijkje nemen. De INKOM IS GRATIS en misschien doe je volgend jaar wel mee.

Voor de kleinsten onder ons organiseren we nog andere leuke activiteiten zoals: pompoenspelen, pompoensnijden, leuke speeltuin, grimeren, ... .

De Pompoenregatta gaat door op het domein van de Ark van Noë, Arkstraat 6, 2460 Lichtaart. Het uithollen van de vaarpompoenen is te bezichtigen vanaf 10:00 en de koffie staan dan reeds klaar. De uitgeholde pompoenen worden in de voormiddag voorzichtig te water gelaten. De eerste ploegen starten om 12:00. 

TOT DAN !!!